Dejavnosti

Smo zanesljiv ponudnik mehanske in električne montaže celovitih tehnoloških sistemov. Pri delu se vsak dan srečujemo s preprostimi sistemi in po drugi strani vedno bolj kompleksnimi avtomatizmi, ki zagotavljajo optimalno delovanje sistema in dopuščajo minimalno možnost človeške ali druge napake. Zagotavljamo montažo avtomatiziranih, logističnih, regalnih in tudi visokozahtevnih tehnoloških sistemov. Pred samo primopredajo sistema opravimo poskusno obratovanje, med katero se lahko odkrijejo in odpravijo morebitne pomanjkljivosti.
Montaža avtomatiziranih sistemov
Zagotavljamo kakovostno, natančno montažo avtomatiziranih sistemov v industriji in logistiki. Osredotočeni smo na zasnovo in nato postavitev proizvodnih linij za optimalno delovanje, na upravljanje nadzorne procesne opreme in uporabo fleksibilnih avtomatskih sistemov.
Montaža logističnih sistemov
Zagotavljamo kakovostno, natančno montažo logističnih sistemov in podsistemov. Ukvarjamo se z nameščanjem kovinskih konstrukcij, transportne tehnike, regalnih sistemov v skladiščih, prezračevalnih sistemov in montažo strojne opreme v avtomatiziranih logističnih sistemih.
Montaža avtomatiziranih logističnih sistemov
Poleg montaže klasičnih logističnih sistemov nudimo postavitev avtomatiziranih logističnih, skladiščno-distributivnih, sortiranih in transportnih sistemov. To pomeni denimo namestitev avtomatskih dvigal in druge avtomatske transportne opreme v skladišču, ki zagotavlja avtomatizirano pretočnost in optimalno funkcionalnost.
Montaža regalnih objektov
Zagotavljamo strokovno namestitev regalnih sistemov, tj. montažo klasičnih paletnih regalov, uvoznih in pretočnih regalov, tudi »push-back« regalov in DIS-regalov. Izbira sistema je odvisna od vaše dejavnosti in artikla skladiščenja, vaših potreb in načina dela. Nudimo tudi nameščanje dvigal ter sortirnih in transportnih sistemov, kot so verižni transporterji in vozički.
Montaža visokozahtevnih tehnoloških sistemov
Smo kompetenten ponudnik montaže zahtevnejših tehnoloških sistemov, med katere sodijo raznovrstni krmilniki, nadzorni sistemi, avtomatizirani proizvodni sistemi in sistemska programska oprema, s katero se srečujemo v proizvodnih objektih za peskanje, predelavo plastičnih mas, toplotno obdelavo, montažne procese in podobno.